fbpx
Remedii tarot în Bistriţa

Remedii tarot în Bistriţa

Remedii tarot în Bistriţa

Clarvăzătoare și tămăduitoare recunoscută, oferă remedii tarot în Bistriţa.

Problemele tale pot fi rezolvate prin puterea și priceperea tămăduitoarei Larisa.

Ofertă tarot în Bistriţa

tarot în Bistriţa

Pentru liniștea și echilibrul de care ai nevoie să cunoști fericirea, clarvăzătoarea Larisa îți oferă, printre altele:

  • magie albă
  • tarot, pentru ce a fost și ce va fi
  • farmece și dezlegare de farmece
  • dezlegare de blesteme
  • ajutor în dragoste
  • clarviziune, pentru a-ți cunoaște și stăpâni viitorul
  • tămăduire trupească și spirituală

Magie albă – tarot în Bistriţa

tarot în Bistriţa

Fenomenul de Magie alba reprezinta stiinta care ii ajuta pe oameni sa isi schimbe viitorul intr-unul mult mai bun, atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ. Magia alba va ajuta sa va conduceti propria viata pe un drum mai bun, luand in calcul toate metodele optime de vindecare. Tamaduitoarea Larisa foloseste acest ritual de magie alba, fiind recunoscuta, mai ales, datorita premiilor obtinute. Toate cazurile oamenilor care au apelat la serviciile ei au fost rezolvate, folosind cele mai bune metode pentru a ajuta persoanele respective sa iasa din impas, sa le readuca zambetul pe buze si sa le ofere din nou viata pe care si-o doresc. De ce foloseste tamaduitoarea Larisa tehnici de magie alba? Ritualurile de magie alba lucreaza sub influenta luminii, de aceea nu exista nicio contradictie intre practicile religioase si cele divine, mai ales ca ritualul de magie alba lucreaza cu energii pozitive si merge pe principiul de a avea „o viata mai buna”.

Tarot – tarot în Bistriţa

tarot în Bistriţa

Stiti exact ce inseamna notiunea de “tarot” si cum se foloseste? Tarotul este un set de carti, 78 la numar, folosit pentru a cauta sau a gasi rapsunsuri ori solutii pentru a avea acces la intuitia din subcontientul nostru. Studiind cartile de tarot, intram in lumea propriului subconstient, cu acea parte a creierului, pe care, in mod obisnuit, o ignoram sau nu vrem sa ii dam importanta necesara. Tamaduitorea Larisa foloseste si aceasta metoda, pentru a va ajuta sa va aflati viitorul sau pentru a fi pregatiti pentru ceea ce ar putea urma. Prin tarot Larisa va poate descifra anumite taine si probleme care va framanta, mai ales ca etalarea cartilor de tarot presupune un raspuns pentru subconstientul dumneavoastra. Cu cat sunt mai multe carti, cu atat mai complicate devine etalarea, deoarece informatiile trebuie conectate si armonizate, fiecare carte avand propria interpretare si semnificatie. Tamaduitoarea Larisa este o persoana inzestrata cu calitati extraordinare care nu sunt accesibile persoanelor de rand care va ajuta sa intelegeti trecutul, sa percepeti semnificatia evenimentelor care au loc in viata voastra sau sa vedeti ce va rezerva viitorul.

Farmece – tarot în Bistriţa

tarot în Bistriţa

De ce sa apelezi la dezlegari farmece? Pentru ca foarte multe persoane sunt urmarite de vraji, farmece sau blesteme de care nu mai pot scapa. Cum apar aceste farmece? Oamenii isi fac rau intre ei din diferite motive, cum ar fi: gelozie, invidie, ura, dorinta de razbunare, toate acestea ducand la afectarea vietii dumneavoastre pe toate planurile. Nimic nu mai merge ca inainte, aveti dureri de cap intamplatoare, o stare de nervozitate, nopti nelinistite pline de nesomn, cosmaruri ce va urmesc mereu si nu va lasa sa aveti odihna pe care o meritati sau nimic din ceea ce faceti nu mai iese bine fiind urmariti de un ghinion continuu care se pare ca e atasat ca o stampila de viata dumneavoastra. Ofertă tarot în Bistriţa.

Blesteme – tarot în Bistriţa

tarot în Bistriţa

Ai o stare generala proasta si nu stii ce solutie sa gasesti? Prietenii s-au indepartat de tine, iar viata personala nu mai coincide cu cea pe care o aveai inainte? Stiu sigur ca nu ai luat niciodata in calcul aceasta varianta, dar sunt blesteme care iti pot afecta viata in asemenea maniera incat sa nu mai poti gasi drumul de intoarcere catre fericire sau bunastare. Sunt blesteme care iti ofera continuu momente nefericite in viata, tinandu-se lant unul dupa altul, astfel incat sa nu gasesti nici macar tu solutia. Totul in jurul tau se prabuseste, starea depresiva se accentueaza, singuratatea devine singura ta prietena, dar vreau sa iti spun ca nu aceasta este alternativa de a trai. Nu te lasa purtat in acest Univers al singuratatii a carui iesire nu o poti gasi singur, nu te gandi ca aceasta este solutia.

Farmece în dragoste – tarot în Bistriţa

tarot în Bistriţa

Farmecele de dragoste realizate de Larisa sunt facute doar atunci cand iti doresti o relatie si nu intalnesti persoana potrivita sau atunci cand legatura actuala nu decurge asa cum iti doresti. Ea realizeaza ,farmece de dragoste care au o putere aparte si aduc energia pozitiva atat in viata ta, cat si in viata celui pe care il iubesti, ea lucrand pe doua planuri, ajutandu-te atat pe tine, cat si persoana cu care vrei sa fii. Acesta e scopul ei sa creeze o chimie pozitiva intre doi oameni care se iubesc sau sunt in cautarea persoanei ideale. Larisa nu este doar o simpla tamaduitoare sau clarvazatoare, pentru ca la ea se rezolva problemele, datorita fortei pe care o detine si energiei positive pe care o foloseste.

Pentru tarot în Bistriţa, caut-o pe tămăduitoarea și clarvăzătoarea Larisa la telefon 0724924978!

Call Now Button
error: Content is protected !!