fbpx
Ghicitul în carti de tarot
carti de tarot

Ghicitul în carti de tarot

Carti de tarot – sunt una din formele de a ghici viitorul de către persoane care au o astfel de putere și abilitate. În mod obișnuit, se folosesc carti de tarot pentru a măsura potențialele rezultate și pentru a evalua influențele negative din jurul unei persoane sau din jurul unui eveniment.

Previziuni asupra viitorului în carti de tarot

Cititorii tarotului, inclusiv Tămăduitoarea Larisa, crede că viitorul este fluid, astfel că cititul viitorului absolut și al predicțiilor sale, este imposibil. În schimb, ele se concentrează pe rezultate posibile, precum și pe examinarea influențelor legate de problema în cauză.

Citirea viitorului în carti de tarot armează subiectul cu informații posibile, astfel încât posesorii să fie cât mai bine informați asupra eventuatelor situații. Există o cale, o linie a viitorului, însă acesta poate fi schimbată și de alți factori, pentru că este fluidă.

Cum se practică ghicitul în carti de tarot

Se aranjează cărțile pe masă. Fiecare poziție este asociată cu un aspect diferit, cu o întrebare diferită. Cele mai comune aranjamente sunt cele trei soarte și crucea celtică.

Cele trei soarte la carti de tarot sunt formate din trei părți: prima parte reprezintă trecutul, a doua parte reprezintă prezentul și ultima reflectă viitorul.

Crucea celtică cuprinde zece cărți ce reprezintă o varietate de lucruri, inclusiv influențe din trecut sau din viitor, speranțe individuale sau influențe conflictuale.

Arcana mare și mică la carti de tarot

Cărțile de tarot standard sunt de două feluri: arcana mare și arcana mică. Arcana mică – sunt similare cu un pachet de cărți obișnuite. Ele sunt împărțite în patru costume, fiecare costum având o singură carte, de la 1 la 10. Acestea includ cărți precum regină, cavaler sau rege.

La arcana mare, cartile de tarot sunt independente față de sensurile lor unice. Acestea au cărți cu diavolul, forța, speranța, omul agățat, nebunul și moartea.

Puterea Tămăduitoarei Larisa de a citi în carți de tarot

Fiecare își dă cu părerea, de unde poate veni talentul? Este vorba de puterea atingerii unei minți universale, o putere lăuntrică pentru înțelegeri universale, dar individuale în același timp. Există, de asemenea, o putere divină și o legătură a Tămăduitoarei cu cititorul în carti de tarot ce nu va putea funcționa decât prin intermediul punților mentale și a conectivității cu Tămaduitoarea.

Vrei să aflii potențialul viitor, să vezi ce previziuni poți avea? Sună la Tămăduitoarea Larisa pentru a-ți citi în carti de tarot.

 

Call Now Button
error: Content is protected !!