fbpx
Vraji de dragoste – Ce să faci să te iubească
vraji de dragoste

Vraji de dragoste – Ce să faci să te iubească

Vraji de dragoste – Ce să faci să te iubească

Cea mai intimă și cea mai puternică dorință vreodată a unui om a fost iubirea și puterea sa de a trece dincolo de orice obstacol. Acest sentimesc dăinuie de când lumea și pământul și cu ajutorul iubirii s-au realizat multe de-a lungul sutelor de ani.

Totuși, există situații când cel sau cea pe care a-i dori-o lângă tine nu îți răspunde sentimentelor, sau cel puțin nu cu aceeași intensitate. Din acest motiv, există persoane cu har și putere de a face vraji de dragoste, care să te ajute să-l ai aproape pe cel iubit.

Ritualul de a face vraji de dragoste depinde de la o persoană la alta și, adesea, este un ritual secret, cunoscut doar de persoana solicitantă și tămăduitoare. Harul tămaduitoarei Larisa este definit prin știință, descendență din strămoși dar și multă credință în Dumnezeu.

Cu un har incomensurabil, tămăduitoarea Larisa deschide cartea cărții pentru a face miracole, cu doar face vrăji ocrotitoare, ci le și dezleagă.

Iată câteva sfaturi utile pentru vraji de dragoste pentru persoana care te-a dat la o parte, cum ar fi soțul pe care dorești să îl aduci înapoi în sânul familiei, după ce a luat-o pe calea necuratului.

  • Adaugă cât mai des chimen în mâncarea pe care o mâncați.
  • Împrăștie ulei de lemn dulce pe unde calcă prin casă.
  • Sub patul în care dpoarme, pune o mână de rozmarin.
  • Spune rugăciunea Tatăl nostru în fiecare noapte la 12. Toate aceste ritualuri te vor ajuta să menții fidelitatea iubitului sau iubitei.

Ia un inel de argint și într-o noapte cu lună plină îngroapă-l într-o grădină unde doar tu să știi, gândindu-te cum să-l menții aproape de tine pentru totdeauna, cum să-i faci vraji de dragoste eternă. Varsă pe pământ niște vin roșu sec și rostește cu voce tare:

“Mamă dreaptă, adevarată și binecuvantată
Ție îți ofer acest dar
Binecuvântează acest inel
Și fă-l să stralucească
Adu-mi o iubire care să mă dorească.”

Aceste două ritualuri sunt doar începutul unei vraji de dragoste și nu vor avea efect dacă nu apelezi la tămăduitoarea Larisa pentru a-ți dezvălui rețeta completă.

Vraji de dragoste

 

Call Now Button
error: Content is protected !!