fbpx
Clarviziune
clarviziune

Clarviziune

Clarviziune

Clarviziune

Doresc de mai multa vreme sa concep acest articol deoarece, prin e-mailurile care imi vin de la cititori, Doresc de mai multa vreme sa concep acest articol deoarece, prin e-mailurile care imi vin de la cititori,: Cum pot si eu sa vad nevazutul? Cum pot si eu sa comunic cu Ingerii? Cum pot si eu sa comunic cu fiintele extraterestre? Cum pot si eu sa simt energiile?

Clarviziune

Cele ce urmeaza sa va spun in continuare, este un raspuns pe care pot sa il dau la nivelul meu de cunoastere, fata de intrebari de acest gen.

Clarviziune

Personal, consider aceste capacitati pe care multi le numesc paranormale, nu ca pe al saselea simt. Ele reprezinta de fapt suprasimturile fiecaruia dintre cele cinci simturi de baza, exact ca in cazul in care vorbim de constient si supraconstient. Clarviziune. Vorbim despre vedere si clarvedere, despre miros si clarmiros, despre auz si clarauz, despre gust si clargust si despre simtul tactil si clarsimtire. As putea numi poate ca si al saselea simt, telepatia.

Clarviziune

Din punctul meu de vedere, exista patru categorii de oameni:

  1. cei care se nasc cu una sau mai multe din aceste capcitati. In astfel de cazuri, aceste abilitati au fost capatate prin truda facuta in vietile anterioare, iar la respectivele persoane, prin misiunile pe care le au, nu exista nici un risc major sa beneficieze de aceste daruri in aceasta viata;
  2. cei care se nasc cu aceste capacitati, de asemeni capatate in vieti anterioare, dar ele sunt adormite. Acestea se trezesc la un anumit moment dat in viata, indiferent sub ce forma. Unii trec printr-o moarte clinica, ca sa revina la viata cu aceste capacitati. Altora le este adusa in cale cunoasterea necesara ca sa poata trezi si sa dezvolte treptat aceste capacitati. In orice caz, aceasta se face conform Voii si Planurilor Divine. Le explic multor cititori ai mei faptul ca daca nu percep acum din nevazut, asta nu inseamna nici pe departe ca nu sunt “atat de evoluati ca altii” cum obisnuieste majoritatea sa spuna, ci ca ar trebui sa ia foarte serios in calcul, ca poate nu a sosit vremea deschiderii pe acest fagas, prin simplul considerent ca sunt purtatori ai unor mari secrete sau coduri importante. Clarviziune.Blocajele existente au menirea tocmai de a proteja aceste informatii, iar cand va veni vremea ca ele sa trebuiasca sa iasa la suprafata, se poate dizolva orice blocaj peste noapte. Credeti-ma, in aceste timpuri pe care le traim acum, sunt foarte multi cei aflati in aceasta situatie. Domnul nostru Iisus Hristos spunea: “Cereti si vi se va da”. Ceea ce trebuie sa intelegem toti este ca daca cerem, cu siguranta ni se da, dar nu cum gandim noi si nici cand vrem noi, ci dupa cum stie Sfanta Treime ca este cel mai bine pentru noi si nu in ultimul rand, pentru interesul universal.Clarviziune.
  3.  cei ce se nasc fara aceste capacitati si doresc sa le capete in aceasta viata. Clarviziune. Acestia trebuie sa stie ca pentru a primi aceste daruri, este nevoie de multa iubire si iertare, fata de Dumnezeu si fata de semeni. Ele sunt caile cele mai bune de rezolvare a tuturor problemelor, pentru toata lumea, nu doar pentru cei ce se gasesc in aceasta categorie. Nu poti spera insa la primirea unor astfel de daruri divine, daca nu traiesti in energia celor doua: iubire si iertare. Clarviziune. Chiar si pentru cei ce au aceste capacitati, daca nu exista iubire si iertare in inimile lor, li se pot juca feste, pentru ca Divinitatea va permite ca ei sa fie inconjurati de entitati de vibratie mai joasa, ce pot interfera masiv toate extraperceptiile, astfel incat, toate mesajele de la lumea nevazuta vor deveni eronate, iar prin aceasta, ei pot deveni chiar periculosi la un moment dat, mai ales ca multi nu constientizeaza ce li se intampla, prin faptul ca in loc sa raspandeasca ei lumina, ajung de o iau pe a altora.Clarviziune.
  4.   cei ce se nasc fara aceste capacitati si nici nu sunt interesati sa le capete. La aceasta categorie se incadreaza de obicei spiritele mai tinere, aflate la varsta copilariei ca sa numim asa. Deocamdata pentru ele, joaca este obiectul principal.

Clarviziune

Deoarece am remarcat faptul ca cererea majoritatii se orienteaza preponderent pe unul dintre cele cinci extrasimturi, voi expune in continuare un set de metode practice pentru trezirea si dezvoltarea capacitatii numita CLARVIZIUNE.

Clarviziune

Mai intai de toate trebuie stiut ca responsabila pentru aceasta capacitate este chakra (vartej energetic) numita AJNA, sau chakra ochiului al 3-lea, situata in mijlocul fruntii si de asemeni glanada pineala, despre care voi explica un pic mai tarziu unde are locatia. Clarviziune. Exceptand chakrele radacina si coroana, care au orientarile in jos, respectiv in sus, pe axa care trece prin noi vertical, ce uneste Cerul cu Pamantul, toate celelalte cinci chakre au deschidere atat in partea noastra din fata, cat si in partea din spate.

Clarviziune

Call Now Button
error: Content is protected !!